Talk to successful pig fattening  

 
 
Fritz Pucher refers on 09.06.2010 to a
Seminar for pig fattening in our
Customer Eilers feed from Emstetten.

The lecture event is themed
                        "Pig requirements, means and paths to success." 
 
  • Lecture of Fritz Pucher
               "Wie lassen sich Magerfleischanteile optimieren?" 
                Lean meat content in pig optimize

    Einige Eckpunkte des Vortrages: Zielwerte Zunahmen, Verluste, Indexpunkte; Einflussfaktoren auf die Wirtschaftlichkeit und Auswirkungen in Euro, Versorgungsempfehlung Energie, Eiweiß und Phosphor; Futterkurve Senormast, Wasserbedarf, Aminosäuren bei Ferkeln und in der Mast; aktuelle FOM-Schätzformel und Abrechnungsmaske; Fleischmaß und Speckmaß

    Some key points of the lecture: targets increases, losses, index points, factors influencing the efficiency and impact in €, Supply Recommendation energy, protein and phosphorus; feed curve Senormast, water requirements, amino acids in piglets and fattening; current FOM-estimation formula and settlement mask; meat measured and speck measured
 
 
The event will begin with a tour of Big Dutchmann in Vechta-Calveslage
 
Contact
Fritz Pucher
Kornackerstraße 189
32429 Minden 
 
Telefon: 05734 1466
Telefax: 05734 4602
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fpucher@gmx.de